Der må tudes  1

Jeg indrømmer det blankt. Min alder har nu sat sine spor og ikke til den gode side. Åbenbart lader jeg vandet gå i øjnene, så snart jeg ser min teen gøre noget. Og i aften var ingen undtagelse. Efter flere måneders hårdt arbejde blev spændingen endelig udløst, da drama- og musikholdet afholdte deres forestilling for forældrene. Selvfølgelig indtog jeg straks første parket, så jeg kunne filme løs under forestillingen.

Med det samme de unge mennesker trådte ind på scenen, kom de første tårer frem i øjnene på mig, og da teen gik i gang med sine replikker og senere dans, ja så kunne jeg næsten ikke se kameraet i min hånd for vand.

Men hvor er jeg dog stolt. Ikke kun af min datter men af hele holdet. Dans, sang, historie, replikker og sceneshow gik op i en højere enhed, og det var en fantastisk forestilling. Mor tudede og var mega stolt. Og det kan man kun være, når teen ikke kun er med i stykket med en lidt større rolle, men faktisk også har koreograferet en af dansene og haft en finger med i spillet med en anden.

Skattemus jeg elsker dig så højt, og du gør mig mega glad og stolt ❤

Du kan se alle billederne fra forestillingen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *