Jeg fik mit øjeblik  1

Jeg er helt høj. Opfyldt af narkotika. Kroppens egne euforiserende stoffer, som fremkaldes, når en lækker mand giver en et kram. Og lækker det er han. Hr. Lars Christiansen. Tidligere håndboldspiller og medlem af mit harem, som jeg i det stille – i hvert fald for folk uden Facebook – opfandt, mens jeg var single. Et harem min mand helt realistisk har ladet mig beholde, selvom vi er gift. Nuvel haremmet tæller udover Lars også Burhan G, Mads Langer og en masse udenlandske stjerner.

Og i aften skete det så. Endelig.

Da jeg så foredraget med Lars annonceret, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det skulle jeg bare med til. Fuld af forventning troppede jeg op, og allerede da jeg trådte ind ad døren, så jeg ham. Straks blev jeg en fnisende teenager, der ikke vidste, hvilket ben jeg skulle stå på.

Det var et rigtig spændende foredrag. Og sjovt. Faktisk så sjovt og spændende at det lykkedes mig at abstrahere fra hans lækkerhed og bare lytte. Og grine. Vi grinede rigtig meget. Han snakkede ikke så meget håndbold, men mere om tiden efter bolden blev lagt på hylden. Det var meget inspirerende. Vi er alle en vinder. Klart. Og så skal vi huske at jagte øjeblikket.

Jamen det gjorde jeg så. Da foredraget var slut, blev jeg fotograferet med ham, og jeg sørgede for, at min svigerinde var helt vildt langsom til at tage billedet og dømte billedet dårligt uden at have set det, så hun var nødt til at tage et nyt. Mens jeg lagde beslag på hans tid, fortalte jeg ham, at dette faktisk var mit øjeblik og havde været det, siden han kom ind i mit fjernsyn for år tilbage. Det blev han faktisk beæret over.

Så nu har jeg krammet endnu en fra mit harem. Burhan G krammede jeg for nogle år siden. Mads Langer beware!

Husker du at jagte dit øjeblik?

vivi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *